پای گوشت و سیب زمینی

جدیدترین ها

آموزش پای گوشت و سیب زمینی را از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه باشید.

پای گوشت و سیب زمینی

دیگر این هنر شما مادر کدبانوست که وقتی کودکتان از خوردن گوشت امتناع می کند ولی به جای ان عاشق پوره سیب زمینی است، چه غذایی بپزید که هر دوی اینها را داشته باشد و کودکان هم با میل و رغبت بخورد. پیشنهاد ما این غذا است که البته در پوره سیب زمینی آن را شلغم و هویج هم استفاده شده تا خاصیت بیشتری داشته باشد.


موارد پیشنهادی


مواد لازم

۱ عدد پیاز کوچک

۱۸۰ گرم گوشت گوسفند چرخ کرده

۲ قاشق چایخوری آرد گندم

دو سوم پیمانه آب گوشت

نوک قاشق چایخوری سبزیجات معطر خشک

۳ قاشق سوپخوری نخودفرنگی کنسروی پخته

نمک و فلفل به دلخواه

۵۰ گرم هویج (برای مخلوط گوشتی)

۸۰ گرم سیب زمینی

نصف یک عدد شلغم کوچک

۲ قاشق سوپخوری شیر

۱۵ گرم یا ۱ قاشق سوپخوری کره + دو تکه کوچک کره

۱ عدد هویج درشت (همراه غذا)

۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. پیاز را پوست کنده و پس از رنده کردن همراه با گوشت چرخ کرده داخل تاب نچسبی حرارت دهید تا گوشت سرخ شود.
  2. آرد و رب گوجه فرنگی یرا همراه با آب گوشت، سبزیجات معطر و نمک و فلفل به گوشت بیفزایید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا مواد به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. در این فاصله مرتب مخلوط گوشتی را هم بزنید.
  3. در این فاصله زمانی سیب زمینی، هویج و شلغم را پوست کنده و ریز خرد کنید و برای ۲۰ دقیقه با آب بگذارید بپزد تا نرم شود.
  4. شیر و کره را به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید  و بکوبید تا به پوره ای نرم تبدیل شود. دو عدد کاسه سرامیکی مناسب برای قرار دادن در فر آماده کنید و داخل هر کدام یک پیمانه از مخلوط  گوشتی بریزید. روی مخلوط ها را با پوره پر کنید و با چنگال فشار دهید. روی هر کدام از پوره ها یک تکه کره بگذارید و کاسه ها مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
  5. در فاصله پخت غذا هویج باقی مانده را هم بپزید و با چاقو به صورت طولی برش بزنید، با قالب های شیرینی پزی لایه های هویج را قالب بزنید و همراه با نخودفرنگی کنار غذا سرو کنید.

بیشتر بخوانید


مطالب مرتبط