ته چین اسفناج گلستانی

جدیدترین ها

آموزش ته چین اسفناج گلستانی را از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه باشید.

ته چین اسفناج گلستانی
ته چین اسفناج غذای سنتی مردم رامیان از استان گلستان است. یک غذای شیک و مجلسی و خوشمزه و البته برای بقیه شهرها جدید. اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید و دلتان یک غذای جدید و مجلس می خواهد ته چین اسفناج را درست کنید. هم قیافه زیبایی برای یک سفره بزرگ دارد وهم اینکه بعداز خوردنش همه به به و چه می کنند. مطمئن باشید.


موارد پیشنهادی


مواد لازم

۳۵۰ گرم اسفناج خرد شده

۱ عدد پیاز بزرگ (ریز خرد شده)

۵۰۰ گرم مرغ (تکه شده)

به میزان لازم ادویه، نمک، زردچوبه و فلفل.

نصف قاشق مرباخوری رب گوجه

۳۰۰ گرم برنج

۳ قاشق سوپخوری روغن

۱ قاشق سوپخوری  رب انار

نصف استکان زعفران دم کرده

طرز تهیه ته چین اسفناج

  1. تکه های مرغ را تا حدی که طلایی و برشته شود سرخ کنید.
  2. پیاز ریز شده را تفت داده تا نرم شود. بعد اسفناج خرد شده را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا زمانی که آبش کشیده و کمی سرخ شود.
  3. ادویه، نمک ، فلفل، رب گوجه و رب انار را اضافه کنید. بعد از تفت دادن و چشیدن مواد، تکه های سرخ شده مرغ را اضافه و همه مواد را باهم تفت بدهید.
  4. برنج را آبکش کنید. ددرون قابلمه روغن و کمی زردچوبه بریزید، ته قابلمه سیب زمینی حلقه شده بچینید و مقداری از برنج را بریزید. از مواد سرخ شده روی برنج ریخته و کاملاً پخش کنید، بعد مابقی برنج را اضافه کنید.
  5. دور تا دور برنج را جمع کرده، رویش روغن داغ بریزید و دم کنید. در پایان غذا را در ظرف اصلی کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین کنید. می توانید در زمان دم کردن، زعفران را در گوشه ای از برنج بریزید.

نکته

اگر دلتان نمی خواهد ته دیگ داشته باشید، در یک قابلمه که یک سایز ا ز قابلمه مورد استفاده کوچک تر است را به طوری که برجستگی در قابلمه به سمت بالا باشد ته ظرف گذاشته و برنج را روی آن بریزید  و دم کنید. این یک روش خیلی جالب برای ته دیگ نشدن برنج است.


بیشتر بخوانید: آب کردن شکم با تغذیه


مطالب مرتبط